© 2015 Jennie. All rights reserved. Malmö stads nya profilprodukter

Malmö stads nya profilprodukter


Malmö är en stad i rörelse. Här finns idéer som cirkulerar, inspirerar och engagerar. Här finns växtkraft, mångfald, musik och glädje. Här bygger vi broar. Små detaljer lyfts fram i ljuset. Här finns nätverk och här bygger vi nätverk.
Malmö stadsillustrationen  är ett detaljerat mönster fyllt av aktivitet. Triangeln är idag en betydelsefull förbindelsepunkt för många och bildar här ett nätverk. Kanalen flyter fram genom Slottsparken och stadskärnan, lugnt och stilla oavsett hur mycket staden än pulserar. Stadsmusikanterna vandrar framåt på en notslinga. Här i Malmö finns det musik. Många etablerade och begåvade musiker kommer från Malmö. Många etablerade och begåvade musiker kommer att komma från Malmö. Den uppförstorade lampan. En liten detalj som lyfts fram i ljuset och som sprider ljus. Rosen i Folkets Park. En ros från en marsipantårta. För visst nämnde jag att Malmö sprudlar av idéer. Moriskan. En kulturell mötesplats som visar kraften och glädjen i ett blandat Malmö. Byggnaden, estetiskt annorlunda, men som ändå känns helt naturlig på sin centrala plats i Folkets Park.
Det här var några av de tankar jag hade när jag illustrerade Malmö stads nya profilprodukter
/Jennie

Produkterna har tagits fram i samarbete med Malmö stad, Idé House of Brands och Jonas Torstensson Glaskonstnär/formgivare på Torstensson Art & Design
Nedan ser du ett urval produkter allt från choklad till brickor och traditionellt munblåsta skålar från svenskt glasbruk.

Malmö stads choklad

En smak av Malmö

 

 

Malmö stadsbrickan

Malmö stadsbrickan

 

Malmö stadsmuggen

Malmö stadsmuggen

 

Malmö stadsskålen

Malmö stadsskålen

 

Malmö stadsskålen

Malmö stadsskålen

 

Produkter i serien
Bricka
Mugg
glasunderlägg
Munblåst glasskål
Lakritsförpackning
Chokladstrut
Tygpåse
Presentpåse
Presentkartong