© 2014 Jennie. All rights reserved. LSI folder

Folder till LSI Group


LSI Group – interior & display solutions since 1946.
LSI Group designar och bygger varumärkesbyggande inredning av högsta kvalitet. Med specialkompetens inom butiksinredning, butiksdisplay och specialsnickerier erbjuder LSI Group dig hjälp med hela kedjan – från konsultation, design och projektledning till montering på plats. Med kundreferenser som Apoteket AB, Twilfit, Emporia, Universeum, Barista fair trade coffee m.fl bekräftar den gedigna kunskap och kvalitet som LSI Group erbjuder. Mer om företaget hittar du här: LSI


Jag har i trevligt samarbete med LSI Group tagit fram en dragspelsfolder inför företagets kommande mässor.

LSI Group folder + visitkort

LSI Group folder + visitkort

 

LSI A65folder_insida

LSI A65folder_insida